MÅTTBESTÄLLD

Vår styrka är måttbeställda podier och montrar!

Unika möjligheter och snabb leverans.

Kontakta Mariana Belivanaki för expertrådgivning angående dina önskemål.

Bästsäljare

VäggskärmLetar du efter en stilfull väggpresentation? Vill du skydda ditt konstverk eller dra uppmärksamhet till den produkt som presenteras på väggen? Exakt de frågorna har vi fått från våra kunder och det har drivit vår utveckling att tillverka olika former av väggdisplayer. Vi tillverkar en MDF-sockel och om så önskas och en lämplig monterkåpa av plexiglas. Väggpresentationen är enkel att montera tack vare det inbyggda upphängningssystemet.

Hittills har vi gjort en anpassad väggdisplay för varje kund. Vi har dock ett antal modeller för vilka kunderna oftare kommer tillbaka till oss, nämligen "Amsterdam", "Bastia", "Paris" och "Custom Made". Tack vare vår egen verkstad med möbelmakare och plexiglasexperter kan vi snabbt måttanpassa väggskärmarna efter dina behov och du kan därmed presentera din produkt på ett proffesionellt sätt.

Väggdisplay Amsterdam (foto 1)
Vi gör regelbundet denna modell för kunder som vill skydda sitt konstverk extra väl. Vi gör en bakvägg i varje önskad färg och tillverkar en lämplig monterkåpa, med eller utan lås. En perfekt lösning för att skydda målningar mot beröring eller stöld.

Väggdisplay Bastia (foto 2)

Det här väggpodiet har fått sitt namn efter ett podium vi gjorde för Bastia museet på Korsika; en bakvägg med en plattform för utställning av produkter, konstverk, smycken etc. För att skydda produkterna tillverkar vi också en passande monterkåpa.

 

Väggdisplay Paris (foto 3)

Denna väggpresentation består av en sockel monterad på väggen med där på en monterkåpa. Främst våra kunder från Paris presenterar sina juveler på detta sätt.

Väggdisplay Custom made (foto 4)

Vill du hellre ha en annan modell än Amsterdam, Bastia eller Paris? Vi diskuterar och skissar gärna på en lösning tillsammans med dig. Tack vare vår egen produktion är en snabb leveranstid möjlig för alla modeller.

För en offert, kontakta info@podierochmontrar.se eller ring +31 (0)174-881688