loading spinner
Totalt: (exkl. moms): 0 SEK
Skyddsmonter med dörr och ett lås, måttbeställt

Skyddsmonter med dörr och ett lås, måttbeställt

SEK 0 exkl. moms

exkl. moms
SEK 0 inkl. moms
Rotationsriktning av dörren
Leveranstid
34-38 arbetsdag(ar)

loader
Längd
Minimum: 15
Maximum: 80
Unit: cm
Bredd
Minimum: 15
Maximum: 80
Unit: cm
Höjd
Minimum: 15
Maximum: 80
Unit: cm
typ av glas
typ av glas
0 kg
per unit

checkPå lager med snabb leverans
checkAnpassningar - vår styrka
checkNoggranna och snabba leveranser

  • Dachser (+115cm)
  • För att skapa ett stilfullt intryck av din produkt och samtdigt gett ett säkerhetsskydd, väljer du en glasmonter. För att enkelt komma åt produkten och sedan åter placera den säkert skyddad, välj då en glasmonter med dörr och lås.

    Vi tillverkar glasmontern av det klara skyddsglaset "Optiwhite". Detta innebär ett glas utan gröna inslag som annars är kännetecknande för vanligt glas och ger därmed en högkvaliativ utstrålning.

    Sammanfogningen av de olika delarna är av s.k. museumkvalitet; en högkvalitativ limning med ett starkt och glasklart UV-lim. Kanterna är skarpt slipade med en liten fasett.

    Vi har valt att arbeta med subtila beslag; små gångjärn och ett vackert lås, båda tillverkade i en matt aluminiumfärg.

    Glasmontern är tillverkad av 6 mm ohärdat glas. Vi kan även tillverka montern i härdat glas (säkerhetsglas). Räkna då med både ett avvikande pris samt leveranstid.
    Om du beställer en (stor) måttbeställd artikel, väljer vi ett stadigt 8 mm tjockt glas.

    Observera: Vi ger rådet att endast beställa denna glasmonter med dörr i kombination med ett piedestal, eftersom underkanten som är tillverkad av ohärdat glas är känslig. Om du beställer glasmontern med dörr samt ett piedestal, fäster vi själva montern på piedestal utan extra kostnad. Vi placerar även en 12 mm tjock platta i samma färg som piedestal på insidan av montern, även denna utan kostnad.

    Observera: Insidans mått är mindre än utsidans mått. För att fästa en monter och säkerställa att den står stadigt på piedestal, placerar vi alltid en 12 mm tjock platta ovanpå piedestal. Höjden av monterns insida är samma som yttermåttet minus tjockleken på plattan (12 mm), minus tjockleken på själva materialet som montern är gjord av.

    Solits
    450126-000000000
    Användning
    Endast lämplig för inomhusbruk
    Mått
    alla dimensioner
    Utföring
    UV epoxi-lackad
    Ihålig/massiv
    ihålig
    ean13
    8719172502688