loading spinner
Totalt: (exkl. moms): 0 SEK

Väggdisplay: stilfullt skydd för din målning, konstverk eller produkt

- Kategorier: new , Top

Letar du efter en snygg displaylösning att fästa på väggen? En display som också skyddar en tavla, ett konstverk eller en produkt eller helt enkelt för att dra extra uppmärksamhet till det du vill presentera? Våra väggmontrar ger din produkt det lyxiga utseende den förtjänar och ger samtidigt det skydd som behövs. Smuts, damm, stöld och människor som rör dina tillhörigheter är ett minne blott med en väggmonter. Vad behöver du veta och vad finns det för alternativ? Det kan du läsa i den här bloggen.

Museer i hela Nederländerna använder våra väggfasta montrar för presentation av målningar. Andra användare är butiker och varuhus som säljer smycken, glasögon, väskor eller annan dyr utrustning. Letar du efter en eller flera väggfasta displaylösningar? Vi ger dig gärna personliga råd.

Väggmonter

En väggmonter eller väggfast display tar liten plats och gör det därmed enkelt att hitta en passande plats för ditt konstverk eller produkt.

Vilka väggmontrar gör vi?

På Solits tillverkar vi flera olika former och storlekar av väggmontrar och väggfasta displaylösningar:

Väggdisplay Bastia

består av en bakvägg med en presentationsplattform och lämpar sig utmärkt för produkter och smycken.

Väggdisplay Amsterdam

är speciellt anpassad för att presentera målningar i alla tänkbara format. Vi kan göra den bakre väggen i valfri färg.

Väggdisplay Paris

består av en piedestal fäst på väggen med en monterkåpa ovanpå. Idealisk för att presentera juveler och smycken.

Skräddarsydd väggdisplay

Ovanstående väggmontrar Bastia, Amsterdam och Paris finns i lager, och tack vare vår egen verkstad kan vi även tillverka specialanpassade, skräddarsydda displaylösningar.

Väggmonter i plexiglas

Vi tillverkar nästan alltid våra väggfasta displaylösningar med en passande monterkåpa i plexiglas. Detta gör att väggmontern är näst intill helt tät mot dammpartiklar samtidigt som ingen kan komma åt att röra dina produkter. Dessutom ger montern ett trevligt intryck för att presentera värdefulla föremål. Alla våra montrar i plexiglas är tillverkade av återvunnet plexiglas. Greencast® har alla de goda egenskaperna hos standardplexiglas, inklusive klarhet, men är 100% återvinningsbart.

Sömlös finish

Det som gör våra väggmontrar ännu mer speciella är den UV-limmade glaskupan. Sättet på vilket vi limmar väggdisplaykåporna säkerställer en helt osynlig montering av de olika glaskomponenterna och därmed en perfekt ”sömlös” finish. Det gör att själva glaskupan på våra väggmontrar inte stjäl någon uppmärksamhet från produkten i montern.

Upphängning av väggmontern

Tack vare det inbyggda upphängningssystemet kan du enkelt själv hänga upp och fästa den på väggen.
Letar du efter något annorlunda?

Visste du att vi förutom displaylösningar för väggar även tillverkar olika typer av podier, piedestaler, montrar, belysning och andra tillbehör? Ta en titt i vår webshop för inspiration. I Wateringen, Nederländerna har vi vårt showroom.

Dela detta innehåll