loading spinner
Totalt: (exkl. moms): 0 SEK

Piedestal utomhus

Nedan hittar du ett urval av podier som även är lämpliga att använda som utomhuspodium: de tål vind och väder. Välj ett podium av massiv ek för en naturprodukt. Eller välj ett podium gjord av polerad belgisk blåsten, en finslipad hårdstenspelare som ett vackert och hållbart val. Numera kan vi även tillverka podier av plast för utomhusbruk, i vitt, svart, matt och blankt; dessa hittar du under Solits Podium utomhus, vit. Med ett utomhuspodium kommer hela din trädgård att få en uppgradering.

Aktiva filter

Vilket material är lämpligt för ett podium/piedestal som kan användas utomhus?

Vi har ett speciellt akrylmaterial i vårt sortiment som är utmärkt för utomhusbruk, till exempel för ett podium/en piedestal. Vi har också några naturliga stensorter i vårt utomhussortiment. Du kan hitta dess egenskaper på vår webbsida genom att välja en standardstorlek på en produkt. Här anges bland annat om en piedestal är lämplig för utomhusbruk.

Jag har ett konstverk som jag skulle vilja ha placerat på ett podium/piedestal. Kan ni också ta hand om detta åt mig och hur fungerar det?

Vi tillhandahåller inte monteringsservice som standard, men vi hjälper gärna till på olika sätt. Ditt konstverk kan placeras på ett podium/piedestal med hjälp av fast montering (lim) eller lös montering (borrade hål för metallstavar). Valet av montering påverkas av den kontaktyta som ett konstverk har med podiet. Det bästa är att leverera konstverket som ska installeras till oss. Om detta inte är möjligt, förse oss med en mall av kontaktytan med angivelse angående plats och djup för eventuella hål. Detta kommer sedan att förberedas i vår verkstad, varefter vi kan planera installationen vidare på plats tillsammans med dig. Fråga en av våra kollegor för mer information. 

Jag vill gärna ha ett eller flera hål i mitt podium/piedestal. Kan ni även ombesörja detta?

Vi kan enkelt göra hål i ett podium/piedestal, oavsett vilket material som väljs. För detta behöver vi de exakta måtten från dig. Olika priser gäller för varje anpassning eftersom olika tekniker krävs för varje material. Fråga oss om de olika möjligheterna när du beställer ditt podium/piedestal.