loading spinner
Totalt: (exkl. moms): 0 SEK

Vi ser det som en utmaning att presentera våra kunders produkter på bästa möjliga sätt. Tack vare vårt unga, entusiastiska och flexibla team fortsätter vi att leverera hög kvalitet och utmanande projekt till våra internationella kunder. Genom Solits podier och montrar kan du positionera dina produkter på rätt nivå.

Grundad 2003
Grundarna är familjen Diego och Brenda Kooy som startade sitt eget konstgalleri Spirits in stone 2003. De upptäckte snart att många kunder också hade behov av ett passande podium till skulpturen de köpte. Dedikarade till sina kunders önskemål, började Diego och Brenda att tillhandahålla ett antal varianter av podier och piedestaler tillsammans med konstverken. De hittade kavlitativa podier av olika material; trä, metall, sten, glas och plast och drog slutsatsen att det saknades en totalleverantör för podier, montrar och piedestaler i Nederländerna. Därav bildades 2004 webshoppen www.sokkel.nl. Inledningsvis såldes podierna via deras konstgalleri i Wijk bij Duurstede, men senare etablerade de en verkstad och en utställningslokal i Den Hoorn (nära Haag i Nederländerna). Placeringen möjliggör en enklare transport till England, med färja från Hoek van Holland till Harwich och till Calais (Frankrike) bara en kort bilresa bort.

Numera tillhandahåller vi ett större antal podier av hög kvalitet. Vi har dessutom specialiserat oss på att erbjuda rådgivning och installation av podier. Vi kan även tillmötesgå en stor efterfrågan på att hyra podier och montrar. För närvarande är vi stolta och glada över att ha ett stort antal internationella gallerier, museer, mässutställare, inredare, företag med konstsamlingar, artister, skulptörer och privata beställare till vårt klientel.

Vår webshop
Vår moderna webshop innehåller ett sortiment på över 200 produkter. Webshoppen erbjuder också en unik funktion att kalkylera priset på ett måttanpassat podium i ett antal olika material.

Tack vare ett personligt konto och login funktion kan du handla när det passar dig bäst, 24/7, spara produkter i varukorgen för att beställa vid en senare tillfälle, eller efterbeställa produkter som du tidigare köpt. Genom ett betalningssystem online accepterar vi alla större kreditkort. Om du hellre överför betalningen via en bank, meddela någon av våra kollegor.

Frågor?
En del av vår service är att erbjuda rådgivning gällande bästa sätt att presentera din produkt eller ditt konstverk. De flesta av våra kunder har unika och individuella önskemål och vi svarar gärna på dina frågor. Sänd ett e-mail till: info@podierochmontrar.se eller ring +46 (0) 733 950812

Diego

Sportig, hängiven och en äventyrare. Har inga problem med att besöka kunder i Berlin eller i Schweiz. Älskar matlagning, BBQ och kan prova vin som få.

brenda

Brenda

Idealist, nyfiken och entusiastisk. Hade tillsammans med Diego en vision om att Nederländerna väntade på en totalleverantör för podier och montrar. Är ett fan av återvunna podier; gammalt blir nytt och det skapar nya jobb

kelly

Kelly

Som en frisk fläkt är hon ett stort stöd för våra internationella agenter. Gillar att svettas i CrossFit-boxen och blir glad av de färgstarka och mönstrade podierna.

kim

Kim

Rolig och rättfram dam från södra Nederländerna med ett så kallat mjukt ”G”. Är oftast den som svarar i telefonen. Har ett pärlande skratt och vill gärna kramas med en ko. Hennes favoritpodium är skåppodiet, “praktisk för extra förvaring”.

roy

Roy

Medarbetare från starten. Har ett kritiskt tänkande och söker ständigt efter förbättringsområden. Byggde denna webbplats och gillar också att ta ett tag i verkstaden när det behövs.

mitchel

Mitchel

En av hans undervärderade hobbys är att sova. Men när han väl får upp farten är han en av de allra bästa podiumförpackarna som finns! Han har en stor talang för badminton, men skulle hellre spela tennis. Hans favoritpodium är ett vitt MDF-podium som är lätt att packa och för att ”det är snyggt helt enkelt”.

justin

Justin

Är snabbast av alla och är därför perfekt i sitt jobb som chaufför. Fotbollstokig och vill fortfarande bli polis. Vet hur man tar sig ur krångliga situationer med sitt utseende och lättsamma sätt. Hans favoritpodium är av kartong, ”bra och lätt!”

Emil

Emil

Vår vänliga plexiglaspecialist är alltid redo att småprata och att öva på sin franska. Han är lugn och musikaliskt passionerad, och det hörs på hans arbetsplats. Plexiglas är hans utmaning, eftersom det eleganta materialet kräver yttersta precision.

robert

Robert

Den gyllende handen i verkstaden. Fixar mer än bara podium. Kommer och åker i sin race-gröna Skoda Fabia RS. Älskar fotboll, men bara att se på. Eftersom han tycker om rejält och naturligt trä är ek-podiet hans favorit.

Jeroen

Gjorde ett byte från grafisk formgivare till möbelmakare och känner sig redan hemma i verkstaden. Djurvän, mycket engagerad i sport och hälsa och en enorm perfektionist. Det senare kommer väl till pass under installationen av våra podier och montrar. Han gillar podiet med sten-immitation, mest på grund av dess tidlösa utseende.

Ivano

Ivano

Denna hyperaktiva möbelsnickare har sina rötter i Italien. Han sätter entusiastiskt ihop våra podier i ett högt tempo, ständigt leende och pratande. Han jobbar gärna med en variation av material och njuter av att lära sig nytt. Han gillar massiva material, för att varje stycke har sin helt egen utstrålning.

Basel

Basel

Vår syriska kollega som jobbar hårt bakom sågen och fräsen i vår verkstad, men hjälper också till på logistikavdelningen. Basel möter alla med ett stort leende. Hans favorit är podiet av massiv ek.

Brian

Vår ödmjuka möbelmakare. Han säkerställer en jämn kvalitet och tar stort ansvar.Vi misstänker att han nog i smyg också använder sin tvillingbror! Han jobbar även gärna med montering av våra podier när behovet finns. Hans favoritpodium är podiet i ekfanér med de vackra flammande mönstren.

Reece

Reece

Den här fanatiska cricketspelaren har sina rötter i Sydafrika. Han älskar havet och har talang som möbeltillverkare, vilket han nu också studerar. Han är redan fullt involverad i hela processen och gillar att arbeta med olika material och tekniker för att färdigställa produkterna på ett nogrannt sätt.

Lars

Som tur är har Lars förutom 6 dagars idrott också tid för Solits, tills nästa studie startar. Lars ser till att våra produkter packas och skickas eller hoppar själv in i bilen för att leverera till våra kunder. Favoritprodukten är ett podium som inte är allt för stor eftersom dessa är svårare att packa.

Caspar

Han har jobbet som hobby! Jobbet och volleyboll fyller veckan, men han försöker också umgås med andra trevliga människor. Hans favoritpodium är den industriella versionen, med ett rejält och luftigt fundament som man på ett bra sätt kan bygga på.

Sanne

Att hon har en bakgrund inom turism hörs genast i hennes vänliga röst när hon pratar med våra holländska och tyska kunder. Sanne älskar att gå ut och umgås med vänner och man hittar henne regelbundet på fotbollsplanen som försvarare på mittfältet. Sannes favorit bland Solits podier och montrar är förtöjningspålen som har ett naturligt utseende och där varje objekt är unikt.

Rabia

Rabia

Hon är snabb på sin elektriska cykel och anländer till Solits tidigt på morgonen. Där är hon den som ständigt samordnar kundernas frågor med en planeringen av jobbet i verkstaden. Gillar att baka åt sina kollegor men är själv inte så förtjust i tårtor. Det svarta matta podiet är hennes favorit för att det är så vackert stilrent.

Mariana

Mariana UK DK SE

Vår fanatiska fotbollspelare som spelar på hög nivå, men har lyckligtvis också tid att ta hand om beställningarna på vår websida och ser till att dessa behandlas och sänds till våra kunder i tid. Han ger gärna goda råd och utvecklar speciallösningar till kunder som önskar ett eget designad podium eller för ett särskilt ändamål.

Mirjam FR CH 

Frankrike är som att komma hem. Hon är den vänliga rösten bakom socles.fr. Tokig i att resa, sport och ostron. Hennes favoritprodukt är skyddsmontern med integrerad LED-belysning, eftersom det ger juveler ett ännu starkare skimmer. 

Mariëtte    

Hjälper tysktalande kunder med sitt holländska pragmatiska förhållningssätt. Älskar att köra motorcykel, att kampa och att fotografera. Hennes favoritpodium är det av ek eftersom ekpodiet har ett så unikt och varmt utseende.

Martine

Är en tuff kvinna bland männen i vår verkstad. Bytte siffror och redovisning mot trä och hantverk då hon tycker om att arbeta med händerna. På fritiden hittas hon ofta i en segelbåt. Hennes favoritpodium? Ja det är piedestalen med det robusta betongutseendet.

Julian

Är lugn och kritisk. Han säkerställer en jämn kvalitet genom hela produktionen. Han älskar promenader och han älskar Frankrike. Hans favorit är ett podium av plexiglas eftersom den får föremålen att verka sväva!

Skip

Skip

Vårt gosedjur och vår dammsugare i en.