Om oss

Vi ser det som en utmaning att presentera våra kunders produkter på bästa möjliga sätt. Tack vare vårt unga, entusiastiska och flexibla team fortsätter vi att leverera hög kvalitet och utmanande projekt till våra internationella kunder. Genom Solits podier och montrar kan du positionera dina produkter på rätt nivå.

Grundad 2003
Grundarna är familjen Diego och Brenda Kooy som startade sitt eget konstgalleri Spirits in stone 2003. De upptäckte snart att många kunder också hade behov av ett passande podium till skulpturen de köpte. Dedikarade till sina kunders önskemål, började Diego och Brenda att tillhandahålla ett antal varianter av podier och piedestaler tillsammans med konstverken. De hittade kavlitativa podier av olika material; trä, metall, sten, glas och plast och drog slutsatsen att det saknades en totalleverantör för podier, montrar och piedestaler i Nederländerna. Därav bildades 2004 webshoppen www.sokkel.nl. Inledningsvis såldes podierna via deras konstgalleri i Wijk bij Duurstede, men senare etablerade de en verkstad och en utställningslokal i Den Hoorn (nära Haag i Nederländerna). Placeringen möjliggör en enklare transport till England, med färja från Hoek van Holland till Harwich och till Calais (Frankrike) bara en kort bilresa bort.

Numera tillhandahåller vi ett större antal podier av hög kvalitet. Vi har dessutom specialiserat oss på att erbjuda rådgivning och installation av podier. Vi kan även tillmötesgå en stor efterfrågan på att hyra podier och montrar. För närvarande är vi stolta och glada över att ha ett stort antal internationella gallerier, museer, mässutställare, inredare, företag med konstsamlingar, artister, skulptörer och privata beställare till vårt klientel.

Vår webshop
Vår moderna webshop innehåller ett sortiment på över 200 produkter. Webshoppen erbjuder också en unik funktion att kalkylera priset på ett måttanpassat podium i ett antal olika material.

Tack vare ett personligt konto och login funktion kan du handla när det passar dig bäst, 24/7, spara produkter i varukorgen för att beställa vid en senare tillfälle, eller efterbeställa produkter som du tidigare köpt. Genom ett betalningssystem online accepterar vi alla större kreditkort. Om du hellre överför betalningen via en bank, meddela någon av våra kollegor.

Frågor?
En del av vår service är att erbjuda rådgivning gällande bästa sätt att presentera din produkt eller ditt konstverk. De flesta av våra kunder har unika och individuella önskemål och vi svarar gärna på dina frågor. Sänd ett e-mail till: info@podierochmontrar.se eller ring +46 (0) 733 950812VÅRT TEAM

diegobrendakellykimroy
DiegoBrendaKellyKimRoy

Sportig, hängiven och en äventyrare. Har inga problem med att besöka kunder i Berlin eller i Schweiz. Älskar matlagning, BBQ och kan prova vin som få.

Idealist, nyfiken och entusiastisk. Hade tillsammans med Diego en vision om att Nederländerna väntade på en totalleverantör för podier och montrar. Är ett fan av återvunna podier; gammalt blir nytt och det skapar nya jobb.

Som en frisk vind supporterar hon våra internationella agenter. Njuter av CrossFit. Tycker att det svävande podiet är riktigt ”coolt” då det ger ännu mer uppmärksamhet åt produkten.

Rolig och rättfram dam från södra Nederländerna med ett så kallat mjukt ”G”. Är oftast den som svarar i telefonen. Har ett pärlande skratt och vill gärna kramas med en ko. Hennes favoritpodium är skåppodiet, “praktisk för extra förvaring”..Anställd från första stund. Alltid detaljerad och söker förbättringsmöjligheter. Byggde den här websidan men gillar också att hjälpa till i verkstaden vid behov. 

mitcheljustinpatrickEmil robert
MitchelJustinPatrickEmilRobert

En av hans undervärderade hobbys är att sova. Men när han väl får upp farten är han en av de allra bästa podiumförpackarna som finns! Han har en stor talang för badminton, men skulle hellre spela tennis. Hans favoritpodium är ett vitt MDF-podium som är lätt att packa och för att ”det är snyggt helt enkelt”.

Är snabbast av alla och är därför perfekt i sitt jobb som chaufför. Fotbollstokig och vill fortfarande bli polis. Vet hur man tar sig ur krångliga situationer med sitt utseende och lättsamma sätt. Hans favoritpodium är av kartong, ”bra och lätt!”

Arbetsam produktionsledare som gillar noggrann planering. Fanatisk löpare, helst på nya löparskor. Älskar ek-podiet eftersom varje exemplar har en unik och rustik karaktär. 

Vår vänliga podiumtillverkare som alltid är språksam. Ger ett lugnt intryck och spelar piano men gillar också punkbandet Rise Against. Ek-podiet är favoriten, för att arbeta med massivt trä kräver hantverk och improvisation. 

Den gyllende handen i verkstaden. Fixar mer än bara podium. Kommer och åker i sin race-gröna Skoda Fabia RS. Älskar fotboll, men bara att se på. Eftersom han tycker om rejält och naturligt trä är ek-podiet hans favorit. 

Paris Ivano Basel Gunnarmirjam
ParisIvanoBasel  Gunnar DE AT CHMirjam FR CH 
Möbelsnickare och en envis knegare. Fanatisk sportare och näringsspecialist. Kan därför lyfta en förtöjningspåle utan problem.   

Denna hyperaktiva möbelsnickare har sina rötter i Italien. Han sätter entusiastiskt ihop våra podier i ett högt tempo, ständigt leende och pratande. Han jobbar gärna med en variation av material och njuter av att lära sig nytt.
Han gillar massiva material, för att varje stycke har sin helt egen utstrålning.

 
Vår syriska kollega som jobbar hårt bakom sågen och fräsen i vår verkstad, men hjälper också till på logistikavdelningen. Basel möter alla med ett stort leende.
Hans favorit är podiet av massiv ek.
Bytte från Tyskland till Nederländerna för sin partners skull. Är den drivande kraften bakom ”Sockel und Säule”. Lyckas kombinera tysk punktlighet med holländsk entreprenörsanda på ett imponerande sätt. Det svävande podiet är tack vare sin tekniska funktion hans favorit. 

Frankrike är som att komma hem. Hon är den vänliga rösten bakom socles.fr. Tokig i att resa, sport och ostron. Hennes favoritprodukt är skyddsmontern med integrerad LED-belysning, eftersom det ger juveler ett ännu starkare skimmer.

Mariana Sem  
Mariana UK DK SESem SanneLuís

Vårt ryska språkgeni kommunicerar felfritt med våra engelska och skandinaviska kunder. Skulle vi därtill ha grekiska kunder skulle också den kommunikationen ske helt flytande. Hon har ”gröna fingrar” men väljer ändå att fokusera på ett arbete med internationella kunder hos oss på Solits. Henns favoritpodium är stålpodiet med en ektopp, en lättviktare med en modern och stilfull känsla.

Vår fanatiska fotbollspelare som spelar på hög nivå, men har lyckligtvis också tid att ta hand om beställningarna på vår websida och ser till att dessa behandlas och sänds till våra kunder i tid. Han ger gärna goda råd och utvecklar speciallösningar till kunder som önskar ett eget designad podium eller för ett särskilt ändamål.

Att hon har en bakgrund inom turism hörs genast i hennes vänliga röst när hon pratar med våra holländska och tyska kunder. Sanne älskar att gå ut och umgås med vänner och man hittar henne regelbundet på fotbollsplanen som försvarare på mittfältet.
Sannes favorit bland Solits podier och montrar är förtöjningspålen som har ett naturligt utseende och där varje objekt är unikt.

Ce collègue d’origine du Portugal, parle aussi l’espagnol et l’anglais.

Son amour l'a amené aux Pays-Bas.

Il a deux mains droites dans l’atelier, mais il aide aussi au bureau pour des questions de nos clients espagnols.

Luís aime jouer de la batterie et jouer au rugby.