loading spinner
Totalt: (exkl. moms): 0 SEK

Vi ser det som en utmaning att presentera våra kunders produkter på bästa möjliga sätt. Tack vare vårt unga, entusiastiska och flexibla team fortsätter vi att leverera hög kvalitet och utmanande projekt till våra internationella kunder. Genom Solits podier och montrar kan du positionera dina produkter på rätt nivå.

Grundad 2003
Grundarna är familjen Diego och Brenda Kooy som startade sitt eget konstgalleri Spirits in stone 2003. De upptäckte snart att många kunder också hade behov av ett passande podium till skulpturen de köpte. Dedikarade till sina kunders önskemål, började Diego och Brenda att tillhandahålla ett antal varianter av podier och piedestaler tillsammans med konstverken. De hittade kavlitativa podier av olika material; trä, metall, sten, glas och plast och drog slutsatsen att det saknades en totalleverantör för podier, montrar och piedestaler i Nederländerna. Därav bildades 2004 webshoppen www.sokkel.nl. Inledningsvis såldes podierna via deras konstgalleri i Wijk bij Duurstede, men senare etablerade de en verkstad och en utställningslokal i Den Hoorn (nära Haag i Nederländerna). Placeringen möjliggör en enklare transport till England, med färja från Hoek van Holland till Harwich och till Calais (Frankrike) bara en kort bilresa bort.

Numera tillhandahåller vi ett större antal podier av hög kvalitet. Vi har dessutom specialiserat oss på att erbjuda rådgivning och installation av podier. Vi kan även tillmötesgå en stor efterfrågan på att hyra podier och montrar. För närvarande är vi stolta och glada över att ha ett stort antal internationella gallerier, museer, mässutställare, inredare, företag med konstsamlingar, artister, skulptörer och privata beställare till vårt klientel.

Vår webshop
Vår moderna webshop innehåller ett sortiment på över 200 produkter. Webshoppen erbjuder också en unik funktion att kalkylera priset på ett måttanpassat podium i ett antal olika material.

Tack vare ett personligt konto och login funktion kan du handla när det passar dig bäst, 24/7, spara produkter i varukorgen för att beställa vid en senare tillfälle, eller efterbeställa produkter som du tidigare köpt. Genom ett betalningssystem online accepterar vi alla större kreditkort. Om du hellre överför betalningen via en bank, meddela någon av våra kollegor.

Frågor?
En del av vår service är att erbjuda rådgivning gällande bästa sätt att presentera din produkt eller ditt konstverk. De flesta av våra kunder har unika och individuella önskemål och vi svarar gärna på dina frågor. Sänd ett e-mail till: info@podierochmontrar.se eller ring +46 (0) 733 950812

Diego

Sportig, hängiven och en äventyrare. Har inga problem med att besöka kunder i Berlin eller i Schweiz. Älskar matlagning, BBQ och kan prova vin som få.

brenda

Brenda

Idealist, nyfiken och entusiastisk. Hade tillsammans med Diego en vision om att Nederländerna väntade på en totalleverantör för podier och montrar. Är ett fan av återvunna podier; gammalt blir nytt och det skapar nya jobb

kelly

Kelly

Som en frisk fläkt är hon ett stort stöd för våra internationella agenter. Gillar att svettas i CrossFit-boxen och blir glad av de färgstarka och mönstrade podierna.

kim

Kim

Rolig och rättfram dam från södra Nederländerna med ett så kallat mjukt ”G”. Är oftast den som svarar i telefonen. Har ett pärlande skratt och vill gärna kramas med en ko. Hennes favoritpodium är skåppodiet, “praktisk för extra förvaring”.

roy

Roy

Medarbetare från starten. Har ett kritiskt tänkande och söker ständigt efter förbättringsområden. Byggde denna webbplats och gillar också att ta ett tag i verkstaden när det behövs.

mitchel

Mitchel

En av hans undervärderade hobbys är att sova. Men när han väl får upp farten är han en av de allra bästa podiumförpackarna som finns! Han har en stor talang för badminton, men skulle hellre spela tennis. Hans favoritpodium är ett vitt MDF-podium som är lätt att packa och för att ”det är snyggt helt enkelt”.

justin

Justin

Är snabbast av alla och är därför perfekt i sitt jobb som chaufför. Fotbollstokig och vill fortfarande bli polis. Vet hur man tar sig ur krångliga situationer med sitt utseende och lättsamma sätt. Hans favoritpodium är av kartong, ”bra och lätt!”

Emil

Emil

Vår vänliga plexiglaspecialist är alltid redo att småprata och att öva på sin franska. Han är lugn och musikaliskt passionerad, och det hörs på hans arbetsplats. Plexiglas är hans utmaning, eftersom det eleganta materialet kräver yttersta precision.

robert

Robert

Den gyllende handen i verkstaden. Fixar mer än bara podium. Kommer och åker i sin race-gröna Skoda Fabia RS. Älskar fotboll, men bara att se på. Eftersom han tycker om rejält och naturligt trä är ek-podiet hans favorit.

Jeroen

Med sin hobby att arbeta med trä, så var det inte konstigt att Jeroen hamnade på Solits. Jeroen tycker även om att fotografera, teckna, spela gitarr och att resa. Vilken destination tilltalar honom mest? Skandinavien! Hans favoritpodium är det stilfulla i massiv ek.

Marion

Vår tysta kraft på kontoret. Skriver offerter, gör ritningar och beräkningar och mycket mera. Superfanatiker på volleybollplanen och hjälper även ungdomar att utvecklas inom sporten. Hennes favoritprodukt? Den svarta matta piedestalen för att den är snygg och tidlös.

Basel

Basel

Vår syriska kollega som jobbar hårt bakom sågen och fräsen i vår verkstad, men hjälper också till på logistikavdelningen. Basel möter alla med ett stort leende. Hans favorit är podiet av massiv ek.

Brian

Vår ödmjuka möbelmakare. Han säkerställer en jämn kvalitet och tar stort ansvar.Vi misstänker att han nog i smyg också använder sin tvillingbror! Han jobbar även gärna med montering av våra podier när behovet finns. Hans favoritpodium är podiet i ekfanér med de vackra flammande mönstren.

Michael

Konstnär, entreprenör, klättrare, möbelmakare: Vår irländska kollega har ett brett intresse. Det gäller även hans yrke som möbelmakare och därför har han blivit skicklig i användandet av plexiglas och i glasbearbetning. Hans favoritpiedestal är... något han aldrig har gjort förut! Han gillar nämligen att göra nya saker.

Lars

Som tur är har Lars förutom 6 dagars idrott också tid för Solits, tills nästa studie startar. Lars ser till att våra produkter packas och skickas eller hoppar själv in i bilen för att leverera till våra kunder. Favoritprodukten är ett podium som inte är allt för stor eftersom dessa är svårare att packa.

Caspar

Han har jobbet som hobby! Jobbet och volleyboll fyller veckan, men han försöker också umgås med andra trevliga människor. Hans favoritpodium är den industriella versionen, med ett rejält och luftigt fundament som man på ett bra sätt kan bygga på.

Sanne

Att hon har en bakgrund inom turism hörs genast i hennes vänliga röst när hon pratar med våra holländska och tyska kunder. Sanne älskar att gå ut och umgås med vänner och man hittar henne regelbundet på fotbollsplanen som försvarare på mittfältet. Sannes favorit bland Solits podier och montrar är förtöjningspålen som har ett naturligt utseende och där varje objekt är unikt.

Rabia

Rabia

Hon är snabb på sin elektriska cykel och anländer till Solits tidigt på morgonen. Där är hon den som ständigt samordnar kundernas frågor med en planeringen av jobbet i verkstaden. Gillar att baka åt sina kollegor men är själv inte så förtjust i tårtor. Det svarta matta podiet är hennes favorit för att det är så vackert stilrent.

Mariana

Mariana UK DK SE

Denna flerspråkiga ryska kommunicerar felfritt med våra engelska och skandinaviska kunder. Och om vi också hade grekiska kunder, så skulle hon briljera felfritt även på Grekiska. Hon har gröna fingrar, men väljer ändå sin säljposition hos oss på Solits. Hennes favoritpiedestal är stålpodiet med en ekskiva eftersom den är så lätt, modern och stilren.

Glenn    

Hjälper tysktalande kunder med sitt pragmatiska holländska förhållningssätt. Älskar stranden men tycker också om att vistas i de schweiziska alperna med dess vackra omgivningar. Hans favoritpiedestal är hexagonen, den sticker ut från alla de andra.

Mirjam FR CH 

Frankrike är som att komma hem. Hon är den vänliga rösten bakom socles.fr. Tokig i att resa, sport och ostron. Hennes favoritprodukt är skyddsmontern med integrerad LED-belysning, eftersom det ger juveler ett ännu starkare skimmer. 

Gaby

En äkta fixare och med öga för detaljer. Säkerställer att allt material och alla produkter tas emot i tid så att alla glatt kan fortsätta med sina uppdrag. Älskar fotografering och hemmafix. Hon har också en passion för gamla bilar och allt som har med inredning att göra. Den piedestal hon skulle sätta i sitt hus? Den i marmor-look, eftersom den passar nuvarande inredningstrender.

Julian

Är lugn och kritisk. Han säkerställer en jämn kvalitet genom hela produktionen. Han älskar promenader och han älskar Frankrike. Hans favorit är ett podium av plexiglas eftersom den får föremålen att verka sväva!

Krzysztof

Kris är en stolt man; stolt över sin lilla dotter och över sitt arbete på Solits. Tack vare Kris kommer produkterna intakta till våra kunder. Hans favoritpiedestal? Den i betong-look på grund av det vackra mönstret och materialets struktur.

Skip

Skip

Vårt gosedjur och vår dammsugare i en.