loading spinner
Totalt: (exkl. moms): 0 SEK

Piedestaler trä

Letar du efter en varm, naturlig look i ditt hem, till en mässa eller i en butik? Välj då en av våra träpiedestaler.

Vårt ekpodium med sitt rustika utseende väljs ofta av kunder som letar efter en naturprodukt. Det massiva ekpodiet är gjort av europeisk ek och har ett robust utseende. Du kan se kvistar och sprickor i träet, alltså en riktig naturprodukt!

Vill du ha en piedestal eller pelare som går att beställa i ett exakt format och i exakt antal centimeter, eller en mer polerad look än det grövre massiva ekpodiet? Välj då en ett alternativ i ekfanér med en finish i klarlack eller sprayad svart. Ekfanér kan också kombineras med en monterkåpa och belysning, dels för att skydda produkten men också för att sätta fokus på produkten.

Aktiva filter

Letar du efter det perfekta sättet att lyfta upp dina konstverk eller inredningsföremål? Våra träpiedestaler är den idealiska lösningen för att ge ditt utrymme en touch av naturlig skönhet och funktionalitet. Upptäck vår exklusiva kollektion av högkvalitativa "Piedestaler trä" som kommer att förvandla ditt rum till en elegant och modern miljö.

Skapa en imponerande skärm med våra mångsidiga träsocklar

Våra träsocklar är skickligt designade för att passa alla typer av inredningsstilar. Oavsett om du vill visa upp skulpturer, vaser, eller andra konstverk, så ger våra mångsidiga "Piedestaler trä" dig möjligheten att skapa en imponerande skärm som kommer att få dina objekt att sticka ut och dra till sig uppmärksamhet. Med olika höjder och färger finns det en träsockel som passar perfekt för just ditt utrymme.

Naturlig skönhet och hållbarhet i varje träpiedestal

Vår "Piedestaler trä" är tillverkade av högkvalitativt trämaterial som inte bara garanterar en naturlig och elegant estetik utan också enastående hållbarhet. Varje träpiedestal är noggrant utformad för att motstå daglig användning och för att bevara sin skönhet under lång tid framöver. Med vår fokus på både funktionalitet och skönhet kan du vara säker på att få en träsockel som kommer att hålla för evigt.

Skräddarsydda träpiedestaler för att matcha din unika stil

Vi förstår vikten av att ha möbler och inredningsdetaljer som speglar din personliga stil. Därför erbjuder vi skräddarsydda "Piedestaler trä" som kan anpassas efter dina specifika behov och önskemål. Oavsett om du letar efter en speciell finish, en unik storlek eller en särskild design, så är våra skräddarsydda träsocklar den perfekta lösningen för att skapa en inbjudande och personlig atmosfär i ditt rum.

Beställ din träsockel idag och förvandla ditt utrymme med naturlig elegans

Låt inte dina konstverk eller inredningsföremål gå obemärkta förbi. Förstärk deras skönhet och betydelse med våra vackra träpiedestaler. Beställ din träsockel idag och skapa en inbjudande och elegant atmosfär i ditt rum som kommer att imponera på alla som kliver in.

Kontakta oss idag för att ta reda på mer om våra exklusiva träpiedestaler och hur de kan förbättra ditt utrymme på ett enastående sätt.

Vilka träpodier/piedestaler säljer ni på Solits?

På Solits hittar du ett brett urval av träpodier/piedestaler. Vill du ha ett vitt, svart eller färgat podium av trä? Ta en titt på vårt utbud av piedestaler i vit/svart/färg Dessa är gjorda av MDF (spånskiva) och levereras färdiga i önskad färg. Det finns också träpelare av MDF med en sten- eller betonglook. När vi tänker på trä så relaterar vi ofta till massivt trä. För detta ändamål använder vi ek i vårt sortiment. Om du däremot föredrar ett lättare material, välj då ett podium/piedestal av ekfanér. Ofta får vi önskemål om svart trä; Svart och varmt är trenden. För detta vill vi hänvisa dig till vår produkt svart ekfanér.

Vad har jag för garanti på produkter jag köper av er?

Vi har som standard 6 månaders garanti på alla våra produkter. Vi strävar alltid efter högsta kvalité. Om en defekt på en produkt upptäcks utanför garantitiden, kommer vi i många fall att ersätta den med en likvärdig sprodukt. Garantin påverkar inte de lagstadgade rättigheter för garanti och överensskommelse som privatkunden alltid kan åberopa.

Vilken sorts trä använder ni vid produktionen av podier/piedestaler av trä?

Träet vi använder skiljer sig åt beroende på produkt. För våra massiva ekpodier använder vi europeisk ek. Det är för oss viktigt att materialet är framtaget på ett miljövänligt sätt. Därför arbetar vi med trä som är kvalitetsmärkt PEFC. För mer information, se PEFC:s websida För våra podiet i vit/färg/svart ekfanér samt podier i betonglook, så arbetar vi med MDF-spånskivor. Därav kräver varje produkt en specifik behandling.

Vad är leveranstiden för en produkt?

Leveranstiden för en produkt anges på vår hemsida efter artikelnamnet. Alla leveranstider anges i arbetsdagar. 1-3 innebär att när du beställer produkten i fråga får du den levererad inom 1 till 3 arbetsdagar.

Vad är skillnaden mellan ett podium/piedestal i massiv ek och den av ekfanér?

Vi får den här frågan ofta! Ett massivt ekpodium är mycket tyngre än ett (ihåligt) podium av ekfanér. Fördelen med ett tungt podium är att det står stadigt och kan bära mer vikt. Fördelen med ett podium av ekfanérskivor, är att det är lättare i vikt och därför lättare att flytta. Utseendet är också annorlunda. Podiet i massiv ek har ett mer naturligt och robust utseende. Träet som det massiva ekpodiet är gjort av lever fortfarande, varmed sprickor bildas. Podiet i ekfanér har ett mönster av trä. Eftersom det är gjort av ekfanérskivor finns vare sig sprickor eller några färgskillnader. En annan karakteristisk skillnad är att ett podium i massiv ek ofta väljs för att stå utomhus. Ekfanér är dock endast lämplig för inomhusbruk.