loading spinner
Totalt: (exkl. moms): 0 SEK

Hur lång är leveranstiden?
Leveranstiden för varje produkt är angiven på websidan intill produktnamnet. Alla leveranstiden är angivna i arbetsdagar. 2-4 betyder att din beställning kommer att anlända inom 2 till 4 arbetsdagar.

Vilka material är lämpliga för utomhusbruk?
Du hittar information om material på vår websida genom att välja en standardstorlek. Informationen anger om detta podium är lämpligt för utomhusbruk.

Jag önskar ett eller flera hål gjorda i mitt podium. Kan ni göra det?
Ja, vi kan göra hål i alla podium, oavsett material. För att göra dessa hål behöver vi få de exakta måtten av dig. Priset varierar beroende på material eftersom olika tekniker används för att göra hålen. Se de olika möjligheterna när du placerar din beställning.

Jag vill beställa flera podier. Betyder det att fraktkostnaden reduceras?
Fraktkostnaden är baserad på vikten av din order, så det spelar inte någon roll om du beställer en eller flera produkter eftersom fraktkostnaden beräknas på den totala vitken. Viktklasser och fraktkostnader kan du hitta under Försända & Hämta.

Jag vill ha ett konstverk fastsatt på ett podium (piedestal). Kan ni ordna det?
Ja, vi kan hjälpa till med det. Ditt konstverk kan fästas på podiet eller piedestalen på antingen ett permanent (lim) eller avtagbart sätt (textil eller plugg). Sättet att fästa konstverket har också att göra med den yta av konstverket som kommer i kontakt med podiet. Det allra bästa är att sända konstverket till oss, men är det inte möjligt kan du istället sända en form av kontaktytan som inkluderar placeringen samt djupet på de hål som eventuellt behöver göras.

Jag vill beställa ett MDF-podium i en färg. Var kan jag ange färgen i min order?
Medan du lägger din order, efter angivelse av leveransadress, frakt- och betalningsmetod, kan du ange den önskade färget i fältet ”Kommentarer”. Du kan hitta samtliga RAL färger online, se www.ralkleuren.com. Notera att färgerna visas något olika beroende på din datorskärms inställning. En rekommendation är att betrakta färgen i dagsljus, t ex i en färgaffär.

Hur mycket vikt kan ett podium hålla?
Den vikt du kan placera på ett podium beror på podiets material samt formen på det objekt som du vill placera på podiet. Du kan alltid kontakta oss och fråga vad som är möjligt gällande ett visst material?

Kan ni också montera höjdanpassade fötter under podiet?
Ja, vi erbjuder även denna lösning. Men det går tyvärr inte att besälla online. Använd därför kommentarsfältet när du placerar din beställning.

Jag vill beställa ett MDF-podium, men jag vill ha det tyngre. Kan ni göra det?
Ja, det kan vi också ordna. Du kan ange detta i din beställning i kommentarsfältet. Se också vår websida under sortiment och tjänster.

Kan ni också montera hjul under podiet?
Ja, det är möjligt för alla podier av trä. Vi rekommenderar endast att använda hjul på podier med en längd/bredd på minst 30x30 cm för att säkerställa en bra stabilitet. Fråga vad som är möjligt när du lägger din beställning. Se också vår websida under sortiment och tjänster.

Kan jag använda min ångerrätt efter att jag gjort mitt köp?
Ja, du kan informera oss om ditt beslut via e-mail. Inkludera ditt kundnummer samt ordernummer.

Om du ångrar dig innan du mottagit din beställning, sänd oss ett e-mail så snart som möjligt. Om du redan mottagit din besälnning, då måste din underrättelse nå oss inom 14 dagar från den dagen du mottagit ordern och signerat fraktsedeln. Vi har en kopia på signerad fraktsedel hos oss.

Produkten/produkterna måste returneras till oss i oskadat skick. Köparen är endast ansvarig för kostnaden av returfrakten. Återbetalningen av det belopp som redan betalats kommer att ske inom 30 dagar efter returnerandet av produkten.