loading spinner
Totalt: (exkl. moms): 0 SEK

Vilket material är lämpligt för ett podium/piedestal som kan användas utomhus?

Vi har ett speciellt akrylmaterial i vårt sortiment som är utmärkt för utomhusbruk, till exempel för ett podium/en piedestal. Vi har också några naturliga stensorter i vårt utomhussortiment. Du kan hitta dess egenskaper på vår webbsida genom att välja en standardstorlek på en produkt. Här anges bland annat om en piedestal är lämplig för utomhusbruk.

Jag vill gärna ha ett eller flera hål i mitt podium/piedestal. Kan ni även ombesörja detta?

Vi kan enkelt göra hål i ett podium/piedestal, oavsett vilket material som väljs. För detta behöver vi de exakta måtten från dig. Olika priser gäller för varje anpassning eftersom olika tekniker krävs för varje material. Fråga oss om de olika möjligheterna när du beställer ditt podium/piedestal.

Jag har ett konstverk som jag skulle vilja ha placerat på ett podium/piedestal. Kan ni också ta hand om detta åt mig och hur fungerar det?

Vi tillhandahåller inte monteringsservice som standard, men vi hjälper gärna till på olika sätt. Ditt konstverk kan placeras på ett podium/piedestal med hjälp av fast montering (lim) eller lös montering (borrade hål för metallstavar). Valet av montering påverkas av den kontaktyta som ett konstverk har med podiet. Det bästa är att leverera konstverket som ska installeras till oss. Om detta inte är möjligt, förse oss med en mall av kontaktytan med angivelse angående plats och djup för eventuella hål. Detta kommer sedan att förberedas i vår verkstad, varefter vi kan planera installationen vidare på plats tillsammans med dig. Fråga en av våra kollegor för mer information. 

Jag planerar att beställa ett podium/piedestal i färg. Var ska jag skriva ner färgnumret när jag beställer?

När du beställer ett podium i färg kan du enkelt välja önskad RAL-färg.

Kan jag själv hämta min beställning?

Vi erbjuder dig möjligheten att hämta din beställning i Wateringen. Detta är möjligt från måndag till fredag, se vår kontaktsida för öppettider.

Kan du också montera utjämningsben under podiet?

Ja, vi erbjuder även denna möjlighet. Du kan enkelt beställa dessa via hemsidan, alternativt kontakta oss.

Jag skulle vilja beställa en MDF-piedestal (spånskiva) och få den försedd med tyngder. Är det möjligt?

Ja, vi erbjuder även denna möjlighet. Du hittar alternativet på vår hemsida under "accessoarer".

Kan man även montera hjul under ett podium/piedestal?

Detta är möjligt med nästan alla träpiedestaler. Av stabilitetsskäl rekommenderar vi dock endast detta från en längd/bredd på 30 cm/30 cm.

Kan jag utnyttja min ångerrätt efter mitt köp?

Ja, du kan informera oss om detta genom att skicka ett email till info@podierochmontrar.se. Ange ditt kundnummer och/eller ordernummer i detta email. Om du fattar beslutet innan du har tagit emot de beställda varorna, vill vi få ditt email så snart som möjligt. För mer information om ångerrätten, sed en här sidan

Vad har jag för garanti på produkter jag köper av er?

Vi har som standard 6 månaders garanti på alla våra produkter. Vi strävar alltid efter högsta kvalité. Om en defekt på en produkt upptäcks utanför garantitiden, kommer vi i många fall att ersätta den med en likvärdig sprodukt. Garantin påverkar inte de lagstadgade rättigheter för garanti och överensskommelse som privatkunden alltid kan åberopa.

Vad är leveranstiden för en produkt?

Leveranstiden för en produkt anges på vår hemsida efter artikelnamnet. Alla leveranstider anges i arbetsdagar. 1-3 innebär att när du beställer produkten i fråga får du den levererad inom 1 till 3 arbetsdagar.

Jag skulle vilja beställa flera podier/piedestaler. Vilka är fraktkostnaderna jag måste betala?

Vi bestämmer fraktkostnaderna baserat på vikten på din beställning. Den totala vikten tas med i beräkningen. Så oavsett om du beställer en eller flera produkter avgör vikten på den totala beställningen fraktkostnaderna. Under Service/Leverans hittar du viktklasserna med motsvarande fraktkostnader.

Vilken vikt kan ett podium/piedestal bära?

Vilken vikt du kan placera på ett podium/piedestal beror helt på dess material och formen på det föremål du vill placera på piedestalen. Vi listar vanligtvis bärförmågan för det aktuella materialet under produktspecifikationerna. Om så önskas kan vi förstärka många av de olika modellerna för att bära högre vikter.