loading spinner
Totalt: (exkl. moms): 0 SEK

Podium vit | svart | färg

Med Solits podium har du ett fint baselement för att visa upp din produkt.

Våra podier kännetecknas av sin perfekta finish, de är ihåliga, vilket gör dem lätta att flytta, men starka nog att bära en vikt på minst 100 kilo. Dessutom utgör de en idealisk bas som kan kompletteras med belysning, klisterdekaler eller en vacker monterkåpa.

Det mattvita podiet och den mattsvarta piedestalen är de mest utvalda av våra kunder. Dessa pelare är minst påfallande, så att produkten som ska visas kommer till sin fulla rätt. Naturligtvis kräver varje interiör sin egen tolkning. Välj en vit högblank pelare eller ett svart högblankt podium för en chic look. Söker du hellre efter en natursten- eller betonglook, men utan att behöva lyfta tungt? Då rekommenderas materialet stenlook eller betonglook varmt. Om du letar efter svarta piedestaler med ett varmare utseende är Solits piedestaler i svart ekfanér ett mycket bra val.

Vi har ett stort antal storlekar tillgängliga i vårt lager och vi kan även anpassa storleken till en skräddarsydd lösning enligt önskemål.

Aktiva filter

Produktspecifikationer

    Ett podium, pelare, piedestal, plint, sockel eller kub verkar vara en så enkel produkt. Men efter nästan 15 års erfarenhet fortsätter vi ändå att optimera vår kvalitet och utöka vårt sortiment. Och förutom piedestaler erbjuder vi även montrar, belysning och andra tillbehör. Tack vare vår egen verkstad kan vi tillverka podium i nästan vilken storlek, form och av vilket material som helst. Podium för att visa skor, podium för konstverk, pelare för blomsterarrangemang eller pelare för en fotografering. Vi gör presentationspiedestaler och montrar för att placera just din produkt på podiet.