MÅTTBESTÄLLD

Vår styrka är måttbeställda podier och montrar!

Unika möjligheter och snabb leverans.

Kontakta Mariana Belivanaki för expertrådgivning angående dina önskemål.

Bästsäljare

Demonterbart industriellt podium av svart stål

Letar du efter ett stabilt och stilfullt podium som också är enkelt att transportera till en mässa eller ett annat evenemang? Isåfall är det här industriella podiet med en topp av massiv ek idealisk. Då podiet är demonterbart krävs minimalt transport och lagringsutrymme.

Stålramen är snyggt behandlad med svart pulverlack. Vi ville tillverka ett podium som är enkelt att transportera, därmed är denna modell lättare än vår ej demonterbara version. Podiet kommer i 7 delar: 4 ben, en nedre och övre ram och topplattan (se bild). Allt monteras enkelt med hjälp av medföljande insexnyckel samt svarta skruvar.

Stålramens tjocklek är 20 mm; robust men i en subtil design. Det är möjligt att byta ut topplattan av ek till ett annat material, svart eller vitt, med eller utan glasmonter. På så sätt kan du skapa en produkt enligt eget önskemål. Vi hör gärna om du önskar ha topplattan förmonterad eller löst levererad? Med den här praktiska piedestalen kan du dekorera din mässmonter på ett både enkelt, modernt och stilfullt sätt.
AnvändningEndast lämplig för inomhusbruk
Dimensionerstandard dimensioner
Max. belastning150kg
Visar 1 - 1 av 1 artikel
  • Letar du efter ett stabilt och stilfullt podium som också är enkelt att transportera till en mässa eller ett annat evenemang? Isåfall är det här industriella podiet med en topp av massiv ek idealisk. Då podiet är demonterbart krävs minimalt transport och lagringsutrymme. Stålramen är snyggt behandlad med svart pulverlack. Vi ville tillverka ett podium...

    1 788,00 kr ekxl. moms
    2 163,48 kr inkl. moms

    Produktens vikt:8 kg

    4-6 arbetsdag(ar)
Visar 1 - 1 av 1 artikel