loading spinner
Totalt: (exkl. moms): 0 SEK

En ny trend i världen av display lösningar

- Kategorier: new

Utsökt industriell design

Vår första nya modell är extremt robust men samtidigt stilfullt slank tack vare kombinationen av en solid topp av ek ovanpå en metallram. Stommen är svart pulverlackerad, vilket gör svetsarna nästan osynliga. Tjockleken på stålramen är 20 mm, vilket gör att denna piedestal enkelt kan bära upp till 150 kg. En annan fördel är att den kan beställas med olika toppmaterial efter eget val (ek, trä, sten eller MDF i t ex svart, vit eller en färg etc.) En monter/kåpa av glas eller plexiglas med eller utan LED belysning, kan också läggas till. Det både skyddar din produkt och placerar den i rampljuset. Fördelarna med denna design är uppenbara: det gör piedestalen lätt att flytta utan att den riskerar att utsättas för eventuella skador. Vill du beställa den här nya produkten? Följ länken.

 Elegant retro

Paris är hem för pionjärer inom mode, så inte helt överraskande kom frågan att tillverka ett podium i en ”retrolook” just därifrån. Så baserat på önskemål från våra kunder i Paris har vi designat en displaymöbel med en 10 cm tjock topp av ekfanér försedd med avsmalnande ben. Stilen har visat sig vara ganska spektakulär, eller hur? Modellen kommer snart att ingå i vårt grundläggande sortiment, men vi funderar fortfarande över vilka de ideala dimensionerna är samt ett lämpligt namn för den här produkten? Om du har några idéer, kommentarer eller förslag, snälla dela dem med oss! Vår e-mail är info@podierochmontrar.se
Från och med 2018 har båda dessa stilprodukter inom displayområdet blivit en del av de unika Solits-serierna på presentationer, mässor och utställningar!

Dela detta innehåll