loading spinner
Totalt: (exkl. moms): 0 SEK

En originell hexagon - vårt sexkantiga podium

- Kategorier: Top

Letar du efter ett originellt podium? Ta en titt på vår sexkantiga piedestal som passar utmärkt i både vardagsrum och affärslokal, för att presentera t ex växter eller kommersiella produkter. Detta hexagonpodium bidrar till en stilfull presentation av vad du än önskar ställa ut.

Som namnet säger har podiet sex sidor och kallas därför också för en sexkant. Det är en funktionell möbel att placera saker på och ett riktigt blickfång som är populär i både butiker och museer men även i privata hem.  

En unik form

En fördel med sexkantiga piedestaler är den unika formen. Till skillnad från traditionella fyrkantiga eller rektangulära piedestaler, är denna asymmetriska design mer visuellt intressant och ger mer djup till ett rum. Genom att placera flera sexkantiga piedestaler intill varandra skapas en fin labyrint. Ett både roligt och effektivt sätt att presentera dina produkter.

Vacker presentation

Om du tycker om växter, kan dessa sexkantiga piedestaler passa utmärkt som display av krukor, växter, vaser och blomsterarrangemang för att sätta färg och skapa liv till ett rum eller kontor. Om du säljer produkter i en butik eller ställer ut på ett event, är sexkantiga podium en utmärkt lösning!

Måttanpassad hexagon

På Solits tillverkar vi olika typer av hexagonpodier. Du kan välja ett podium med eller utan topp och med eller utan monter. Vi kan även anpassa färg och storlek efter dina önskemål. Är du nyfiken på möjligheterna för din inredning? Vi ger dig gärna personliga råd. Ta en titt i vår webshop för inspiration.

   

Letar du efter något annorlunda?

Visste du att vi förutom olika typer av podier och piedestaler även tillverkar montrar, väggfasta podier, belysning samt andra tillbehör?

Dela detta innehåll