loading spinner
Totalt: (exkl. moms): 0 SEK

Hållbara piedestaler - ett miljömedvetet val för din display

- Kategorier: Top

Letar du efter en hållbar lösning för att presentera ditt konstverk, produkt eller andra accessoarer? Goda nyheter: här på Solits tillverkar vi fler och fler hållbara piedestaler, podier och montrar. Vi vet att små val kan ha stor påverkan på miljön och samhället som helhet. I den här bloggen lär du känna vår hållbara kollektion och läsa mer om hur vi bidrar positivt till miljön.

Vårt fokus ligger på återvinning, arbetsförhållanden och transporter; tre viktiga pelare som bidrar till ett minskat ekologiskt fotavtryck. Vi vill gärna berätta mer om hur du kan ta ett grönt steg mot en bättre framtid när du använder våra piedestaler.

Piedestaler i Plexiglas  - ett andra liv

Våra vitrinskåp, monterkåpor och piedestaler i plexiglas är gjorda av 100 % återvunnet material, vilket ger dem ett andra liv. Detta säkerställer inte bara en vacker presentation av dina föremål, utan representerar också ett medvetet val för miljön. Se våra plexiglas piedestaler.

Eko piedestaler  - miljövänliga och snygga

Våra eko-piedestaler är gjorda av 100 % återvinningsbart material s.k. ”ekoboard” och är perfekta för en stilfull och modern inredning, fortfarande med den höga kvalitet du kan förvänta dig av oss. Med dessa piedestaler bidrar du till att minska det ekologiska fotavtrycket. Se våra eko-piedestaler.

Kartongpiedestaler och podier  - praktiska och hållbara

Våra podier i kartong är givetvis miljövänliga och sparar även utrymme under själva transporten då de kan vikas. Det innebär att tio piedestaler kan skickas i ett paket istället för på en pall. Föreställ dig vad detta kommer att spara dig i både transportutrymme och i bränslekostnad.

Kartongpiedestaler är alltså inte bara hållbara, utan också extremt praktiska att använda. Vinn-vinn! Se våra kartongpiedestaler.

Alltid nytänk kring innovativa material

Vi är ständigt engagerade i att testa nya hållbara material som kan vara lämpliga för piedestaler, podier och montrar samt andra tillbehör. Till exempel arbetar vi just nu med en ny produkt gjord av gamla rosenbuskar.

Fråga oss gärna angående den senaste utvecklingen. Eller håll utkik på vår hemsida, för vi kommer snart att dela mer om denna nya, vackra och hållbara produkt.

Släng inte!

På Solits jobbar vi även med återanvändning av produkter och material. Därför slänger vi inte en piedestal ett podium eller en monter som av någon anledning fått en defekt. Vi erbjuder våra kunder att köpa dessa med en betydande rabatt, se vår utförsäljning. 

Vi letar kontinuerligt efter nya sätt att använda restmaterial: till mindre podier för skyltfönster, eller så skänker vi dessa till institutioner som kan få användning för dem. De blir glada och vi också!

Och vi märker att kunder som väljer Solits piedestaler är kunder som vill ha kvalitet. De vill inte slänga produkter efter en enstaka användning, som ibland händer vid mässor. Därför tillverkar vi också rejäla transportlådor och överdrag så att podiet återigen kan packas ned försiktigt inför nästa användning. 

  
Fråga oss om möjligheterna.


Optimala arbetsförhållanden för våra tillverkare

Förutom hållbara produkter anser vi att det är mycket viktigt att teamet mår bra och arbetar under rätt förutsättningar. Vår vision är att glada, friska och medvetna människor automatiskt gör bättre val. Vi lägger vikt vid arbetsbelastning, social sammanhållning, personlig skyddsutrustning och en säker och ren arbetsplats. På så sätt vet du att produkterna du får har producerats med nöje.



Letar du efter något annorlunda? Visste du att vi förutom (hållbara) piedestaler även tillverkar vitriner, monterkåpor, väggdisplayer, belysning och andra tillbehör? Ta en titt i vår webshop för inspiration

Dela detta innehåll